Αποστολές και Αλλαγές !!

  Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες άνω των 49€ . Για μικρότερες παραγγελίες η αποστολή κοστίζει 2€ . Παράδοση 1-3 εργασιμες ημέρες . Σε περίπτωση που πληρώσετε με αντικαταβολή υπάρχει έξτρα χρέωση 2,5€ (υπάρχει και δυνατοτητα πληρωμής με κάρτα ή τραπεζικής μεταφοράς χωρίς χρέωση αντικαταβολης) .

  Αλλαγές γίνονται εντός 10 ημερών από την ημέρα που θα παραλάβετε τo δέμα σας. Το κόστος της αλλαγής είναι 4.5€(Ελλάδα ) .Στην περίπτωση αλλαγής επικοινωνείτε μαζί μας ή στα social media μας ή στο email info@passionandcoco.gr και σας ενημερώνουμε για την διαδικασία !! Βασική προυπόθεση για να πραγματοποιηθεί η αλλαγή ειναι τα ρούχα να είναι σε άριστη κατάσταση (να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να μην έχουν οσμές ή φθορές ) με τα ταμπελάκια να μην εχουν αφαιρεθεί απο τα ρούχα , ώστε να εγκριθεί η αλλαγή !! Αλλαγές σε προιόντα που βρίσκονται σε έκπτωση 50% και άνω δεν γίνονται δεκτές.

Μέχρι την λήξη της τρέχουσας προσφοράς (07-02-22)) η αποστολή  ειναι δωρεάν !!

Δυνατότητα αποστολής σε Κύπρο με την ACS με κόστος μεταφορικών 8ε  (8-10 μέρες)απευθείας απο το site μας , με απευθείας πληρωμή με οποιαδήποτε κάρτα μέσω της ασφαλούς  πλατφόρμας VIVAWALLET που θα δείτε κατα την διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας ή με τραπεζική μεταφορά . Εαν επιθυμείτε γρηγορότερη αποστολή μπορούμε να σας τη στείλουμε με κόστος 24ε σε 2-3 μέρες , αλλά θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε μαζί μας ή στα social media μας ή στο email info@passionandcoco.gr και σας ενημερώνουμε για την διαδικασία !

Οι αποστολές σε χώρες της Ευρωπαικής Ένωσης πραγματοποιούνται με την ΤΝΤ και κοστιζουν 15ε (2-3 μέρες) με απευθείας πληρωμή με οποιαδήποτε κάρτα μέσω της ασφαλούς  πλατφόρμας VIVAWALLET που θα δείτε κατα την διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας ή με τραπεζική μεταφορά .